top of page
Lemmikkikuvaus Jyväskylä - Koirakuvaus Jyväskylä - Henri Kolehmainen photo

Lemmikkikuvaus

Studiossa

Studiomaisissa poseerauskuvissa on hauskaa ikuistaa erilaisia lemmikkejä.

Kuitenkin, usein lemmikit eivät halua pysyä paikallaan, joten asiakkaat joutuvat houkuttelemaan niitä herkuilla. Siksi näiden kuvauksien suhteen kannattaa ottaa rauhallisesti ja varata riittävästi aikaa. Olen pääosin kuvannut koiria, ja nämä kuvaustilanteet ovat olleet erittäin huvittavia ja hauskoja, sillä olemme yrittäneet pitää koiraa tyynyn päällä tai pysymään tietyssä asennossa tai paikassa.

Kamerani eteen ovat tervetulleita kaikenlaiset lemmikit, oli ne sitten erikokoisia, karvaisia tai karvattomia.

Studiokuvaukset voidaan toteuttaa joko kotikäyntinä tai Kankaan Gradian kampuksen tiloissa. Minulla on käytössäni kasattava taustakangasteline sekä kaksi taustakangasta: tumman harmaa ja luonnonvalkoinen. Tumman taustan väri voidaan myös muuttaa halutun värisiksi tarpeestasi riippuen.

Jos sinulla on paljon lemmikkejä ja haluat ottaa ryhmäkuvan, ilmoita siitä etukäteen, jotta voin valmistautua. Jos tilat ovat ahtaat ja ryhmä on suuri, ryhmäkuvat on otettava kahdessa erässä.

Lemmikkikuvaus Jyväskylä - Koirakuvaus Jyväskylä - Henri Kolehmainen photo
Lemmikkikuvaus Jyväskylä - Kissakuvaus Jyväskylä - Henri Kolehmainen photo

Voit antaa kuvaustilanteelle lisäulottuvuutta ottamalla mukaan erilaisia rekvisiittoja, kuten esimerkiksi leluja. Myös jouluisten kuvien luominen on mahdollista, ja tähän voit hyödyntää koristeita ja muita sopivia rekvisiittoja.

Lemmikkiystävien kuvaaminen on lähellä sydäntäni, erityisesti koska meillä oli perheessämme 14,5-vuotias Tiibetinspanieli nimeltä Jali. Jali oli iso osa perhettämme, ja otin hänestä paljon valokuvia. Jalin kautta olen kehittänyt erityisen kiinnostuksen koiriin.

Yleisesti ottaen koirien kuvaaminen voi olla haastavaa, sillä ne ovat usein liikkeessä ja monissa tapauksissa uteliaita kameralle. Olen huomannut, että kissat yleensä pysyvät paremmin paikallaan, mikä tekee niiden kuvaamisesta helpompaa.

Olen myös ottanut kuvia muista lemmikkieläimistä, kuten kaneista, geckoista ja käärmeistä. Lisäksi olen ikuistanut muutamia hevosia niiden aitauksissa.

Kuviin tulee perus kuvienkäsittelyt: valojen ja varjojen säädöt, terävöitys, sekä värien säädöt tai korostukset. 

Lemmikkikuvaus Jyväskylä - Koirakuvaus Jyväskylä - Henri Kolehmainen photo

Lemmikkikuvaus

Miljöössä

Lemmikkien kuvaaminen ulko ympäristössä on todella hauskaa ja innostavaa. Liikkuvat tilanteet tarjoavat aina yllätyksiä ja odottamattomia hetkiä, jotka pitävät kuvaamisen jännittävänä. Olen huomannut, että muutaman kerran lemmikki on yllättäen lähtenyt juoksemaan kohti kameraa, jolloin olen nopeasti käynnistänyt sarjakuvauksen ikuistaakseni upean hetken. Toisinaan taas olen täysin yllättäen nähnyt lemmikkini olevan pusikossa haistelemassa, ja sitten se on yhtäkkiä hypännyt puskasta kuin tiikeri saaliinsa kimppuun.

Lemmikkien kuvaaminen miljöössä vaatii yleensä vauhdikasta otetta ja lemmikit ovat jatkuvasti liikkeessä. Tästä syystä en usein käytä salamaa kuvatessani ja jos käytän, pidän sen kiinni kamerassa. Välillä kuvaan myös muutamia poseerauskuvia.

On tärkeää varata riittävästi aikaa miljöökuvauksiin ja välttää kiirehtimistä

Lemmikkikuvaus Jyväskylä - Koirakuvaus Jyväskylä - Henri Kolehmainen photo
Hinnasto

Hinnasto

Lemmikkikuvaus

150€(sisältää alv24%)

Pidätän oikeuden hinnan muutoksiin (ei koske jo varattuja kuvauksia).

Hinnasto päivitetty 14.01.2024

 Ajanvarauksesta veloitetaan 50€ varausmaksu, joka vähennetään kuvauksien                 loppusummasta laskutuksessa. Varausmaksun ehdoista voi lukea

       Sopimusehdoista.

  • Hintaan sisältyy:

        -Kuvausten kesto: 1h-1,5h
        -​Miljöö (ulko tai sisätila), studio kotikäyntinä tai Kankaan Gradian studiossa                 (Kympinkatu 3)
​​        -Kuvien määrä: 8kpl viimeisteltyä asiakkaan valitsemaa kuvaa
        -​​Perus kuvienkäsittelyt 
        -Sopimuksen mukaiset kuvien käyttöoikeudet

  • Erikseen:
    Matkat 0,55€/km

  • Erikseen tilattuna​​:
    Digitaaliset lisäkuvat 15€/kpl​​
    Printatut kuvat: Kuvakoot ja hinnat: A4 -koko 3,50€/kpl. 10cm x 15cm -koko 2,50€/kpl

 

Lasku lähetetään asiakkaan sähköpostiin vuorokauden kuluttua kuvauksista. Lasku on mahdollista maksaa sovittaessa osissa ilman lisäkuluja. 

bottom of page