top of page

Uuden vuoden videotervehdys

Minulta ja pojaltani Juhanilta pieni videotervehdys teille.

Kerron vielä tekstimuodossa tästä vuodesta:

Tähän vuoteen mahtui kaikenlaista mahtavaa

  • Pääsin opiskelemaan Gradian Kankaan Luovalle Kampukselle Valokuvaajan ammattitutkintoa. Alku kesästä sain tiedon, ettei minua valittu, mutta pääsin varasijalle. Elokuussa sain tietää, paria viikkoa ennen koulun alkua, että joku oli perunut koulutuspaikkansa ja täten pääsin koulutukseen. Meillä on tosi mahtava opiskelijaporukka ja on mahtavaa opiskella heidän kanssa. Tässä vaiheessa olen oppinut uusia asioita ja myös sen, että ei ole aina yhtä tapaa kuvata ja tehdä asioita.

  • Asiakasmäärä oli tänä vuonna runsas ja olen siitä teille erittäin kiitollinen ja olen myös iloinen siitä, että olen päässyt toteuttamaan kuvaustoiveitanne.

  • Juhani pääsi päiväkotiin ja saanut siellä uusia kavereita.


Hyvää uutta vuotta 2024.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page