top of page

Uusi ajanvarausjärjestelmä sekä uusi maksutapa

Olen päivittänyt sivuilleni uuden ajanvarausjärjestelmän, joka on helppokäyttöinen ja monipuolinen. Sivulta voit valita ensin haluamasi palvelun ja sen jälkeen sivu ohjautuu päivämäärän ja kellonajan valintaan. Kun olet valinnut haluamasi kuvauspäivän ja kellonajan, sivu ohjautuu lomakkeeseen, johon tulee täyttää nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Tekstikenttään voi kirjoittaa toiveita, kommentteja tai asioita, joita minun olisi hyvä tietää ennen kuvauksia. Jos olet valinnut miljöökuvaukset, hääkuvaukset tai ristiäiskuvaukset niin muista kirjoittaa kuvauspaikkojen osoitteet jos ne eivät ole kotikäyntinä.


Varauksen jälkeen sinulle sähköpostiin vahvistus tekemästäsi kuvausajanvarauksesta. Varauksen tiedoissa hinnan kohdalla näkyy 0€, johtuen järjestelmän ominaisuudesta.

Ominaisuudessa kun laittaa asetuksen, että hintoja ei näytetä ajanvarauksessa, se heittää silloin 0€. Jos hinnat ovat näkyvissä niin se ei sisällä esim. matkakustannuksia ja ne laskutetaan aina erikseen, 0,55€/km.

Kuvauksien hintoihin voit tutustua Hinnasto sivulta.


Uusina asioina ovat myös päivitetty kauppa valokuville ja lahjakorteille. Niiden tilaaminen on nyt entistä helpompaa uudistetuista nettikaupoista. Voit myös kätevästi valita valokuville paperilaadun. Uutena maksutapana on turvattu pankkikortti ja luottokorttimaksu tai sähköpostiin lähetettävä lasku.


Kuvausajanvaraukset voit tehdä täältäSivulle on luvassa muitakin uusia asioita, jotka ovat työnalla.


Tervetuloa varaamaan aikoja hauskoihin ja mukaviin kuvauksiin ja tervetuloa myös ostamaan itselle tai lahjaksi hienoja valokuvatuotteita tai lahjakortteja.Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments