Yhteydenottolomake ja
sopimusehdot

Henri Kolehmainen photo

Y-tunnus 2923128-3

henrikolehmainenphoto@gmail.com

Henri Kolehmainen photo musta logo

Lomakkeella voit kertoa mitä valokuvauspalvelua tarvitset, minkä kuvausajankohdan haluaisit ja voit myös kysyä kuvauksiin liittyviä kysymyksiä ja esittää toiveita.

Lomakkeen alla on kuvaussopimuksen ehdot, jotka löytyvät myös hinnasto sivulta. Kuvaussopimus kirjoitetaan aina ennen kuvausten alkua.

Muistutuksena vielä, että minulla ei ole omaa studiota, mutta studiokuvaukset pystytään suorittamaan kotikäyntinä.

Työskentelen toistaiseksi vain Keski-Suomen ja pääsääntöisesti Jyväskylän alueella.

Yhteydenottolomake

Mikä valokuvaus kiinnostaa?
Choose a time

Kiitos varauksesta! Vastaan sinulle mahdollisimman pian.

 SOPIMUSEHDOT

 

 KUVIEN AIKATAULU

 Asiakas saa kuvat itselleen sähköisessä muodossa kahden viikon sisällä kuvauspäivästä, ellei siitä ole erikseen sovittu.   Printatut kuvat lähtevät heti postiin sen jälkeen kun asiakas on valinnut kuvat, jotka haluaa printattuina valokuvina

 

 HUOM!

 KUVIEN KÄYTTÖ Asiakkaalla on oikeus käyttää kuvia omassa sosiaalisen median kanavilla, omilla nettisivuilla.   Asiakkaalla on myös oikeus teettää valokuvia perheelle, sukulaisille ja ystäville. Kuvaajan nimi on ilmoitettava aina       kuvan julkaisun yhteydessä. Jos kuvia suunnitellaan luovutettavaksi kolmansille osapuolille, on siitä keskusteltava   kuvaajan kanssa. Tämä tarkoittaa mm. kilpailuja, yrityksiä, mainontaa/ julisteita. Kuvaajan/Yrityksen logoa ei saa

 rajata tai poistaa. Kuvaajalla on oikeus käyttää kuvia omilla sosiaalisen median kanavilla, omilla nettisivuillaan   portfoliossa, näyttelyissä, kilpailuissa, liikkeen näyteikkunassa. Asiakkaita ei näytetä loukkaavassa tai muuten     huonossa   asemassa.

 

 HUOM!

 MARKKINOINTI JA MAINONTA Markkinoinnissa ja mainonnassa käytettäviä kuvia (esim. julisteissa ja facebookissa   kiertävissä mainoksissa) kuvaaja saa käyttää asiakkaan suostumuksella. Sopimuksessa on erillinen allekirjoitus tälle     kohdalle.

 

 TEKIJÄNOIKEUDET

 Kaikki valokuvien tekijänoikeudet säilyvät tekijänoikeuslain mukaisesti Valokuvaajalla. Valokuvia koskevien   oikeuksien hallinnoimiseksi Valokuvaaja ei kuitenkaan saa hyödyntää oikeuksiaan muuten kuin tässä sopimuksessa   kuvatulla tavalla.

 

 KUVIEN VALINTA JA LÄHETTÄMINEN

 Sivustolta löytyy ”Kuvat asiakkaille”, jonka kautta asiakkaat voivat salasanan takaa katsoa kuvat läpi ja valita niistä     mieleisensä. Kuvien raakaversiot on mahdollista nähdä ennen kuvienkäsittelyä.

 Asiakas saa kuvat digitaalisina saman sivun kautta, mistä kuvien valinnat on tehty ja kuvat ovat alkuperäisessä     tiedostokoossa ja tulevat pakatussa kansiossa. Myös facebookin kokoluokan mukaiset tiedostokoot on saatavilla   halutessa.

 

 KUVIENKÄSITTELY

 Kaikkiin asiakaskuvauksiin tulee peruskuvankäsittely, jossa mm. korjataan valot ja varjot valokuvaajan tyylille     uskollisesti, asiakkaan toiveen mukaisesti.

 

 HINTA

 Sopimuksessa lukeva hinta sisältää arvonlisäveron(alv) 24%. Kuvauksista tuleva lasku tulee sähköisessä muodossa tai   postitse Isolta Arkhimedes laskutuspalvelun kautta. Sopimuksessa lukeva hinta on sitova, eikä maksua voi suorittaa   käteisellä.

 

 MATKAKULUT

 Mahdollisista matkakuluista veloitan bussilipun hinnan mukaan. Jos saan järjestettyä autokyydin kuvauspaikalle,   veloitan silloin 0,55€/km.

 

 LASKUTUS

 Käytössäni on Isolta Arkhimedes laskutuspalvelu ja lasku lähetetään asiakkaalle sähköpostitse, mutta myös   paperinenkin vaihtoehto on käytössä. Asiakas voi halutessaan myös maksaa laskun erissä.

 

 PERUUTUS

 Sairastapauksissa tai muun esteen tullessa kuvaajalla on oikeus peruuttaa tilattu työ.

 Jos työn tilaaja sairastuu tai tulee jokin muu este, on peruuntumisesta ilmoitettava kuvaajalle viimeistään päivää   ennen kuvauksia.

 Valokuvaaja säilyttää kuvat 14kk kuvauspäivästä alkaen. Jos asiakas tarvitsee kuvat itselleen kuvatiedoistoina tai     muulla tavalla, hänen tulee ottaa yhteyttä kuvaajaan.

 Sopimuksesta tulee asiakkaalle ja kuvaajalle omat kappaleensa.

 

 TÄRKEÄÄ HUOMIOITAVAA

 Minulla ei ole omaa studiota, mutta minulla on tarvittavat välineet studion kokoamiseen kotioloihin kuten     taustakangasteline, taustakankaita ja studiosalamat. Minulta löytyy valkoista ja tummaa taustakangasta ja   lapsikuvauksia varten erilaista rekvisiittaa. Rekvisiitta toiveista voidaan myös keskustella ja suunnitella. Kaikki   studiossa otetut asiakaskuvat ovat otettuja kotioloissa tai mahdollisella juhlapaikalla.