top of page
Kuokkalan silta - Henri Kolehmainen photo

Kuvausajanvaraus ja yhteystiedot

Henri Kolehmainen photo

Y-tunnus 2923128-3

henrikolehmainenphoto@gmail.com

Henri Kolehmainen photo logo

"Ota yhteyttä" lomakkeella voit esittää minulle kuvauksiin liittyviä kysymyksiä tai tiedustella hinnoista. Voit myös jättää palautetta. 

Voit myös ottaa yhteyttä suoraan sähköpostilla.

HUOM. Kuvausajanvaraukset tulee tehdä alta löytyvän ajanvaraus järjestelmän kautta.

Työskentelen toistaiseksi vain Keski-Suomen ja pääsääntöisesti Jyväskylän alueella.

Ota yhteyttä

Kiitos viestistäsi!

voit varata kuvausaikasi alla näkyvien palvelukuvakkeiden kautta. Valokuvauspalvelut näkyvät kategorioittain: Lapset ja perheet, Henkilö- ja muotokuvaus, hääkuvaus  jne. Kun olet valinnut haluamasi palvelun, sivu ohjaa sinut kalenteri sivulle, mistä voit valita sinulle sopivimman päivän ja kellonajan. Kalenterissa kellonajat ovat 10-19. Jos haluamaasi kellonaikaa, esimerkiksi klo 14, ei näy listassa niin silloin se aika on varattu ja voimme sopia uuden ajan.

Päivämäärän ja kellonajan valinnan jälkeen sivu ohjautuu lomakkeeseen, johon sinun tulee täyttää nimesi ja sähköpostisi. Ja jos olit valinnut studiokuvaukset kotikäyntinä niin sinun tulee täyttää myös osoitteesi. Jos olit valinnut hääkuvauksen tai ristiäis- ja nimiäiskuvauksen, Muista myös kirjoittaa kirkon, maistraatin tai juhlapaikan osoite.

Täyttämisen jälkeen sivu ohjautuu kiitos -sivulle, missä sinulle kerrotaan pian saapuvasta sähköpostivahvistuksesta.

HUOM! Valitsemassasi palvelussa ja sähköposti vahvistuksessa ei näy kuvauksien hintaa ajanvarausjärjestelmän takia. Hinnat löytyvät hinnasto sivulta.

Yritykseni 5 juhlavuoden kunniaksi KAIKKI kuvaushinnat 20% alennuksella 26.5-16.7. Jos varaata kuvaukset tarjousaikana niin kuvaukset voidaan järjestää tarjousajan jälkeen.

HUOM! Työskentelen toistaiseksi Keski-Suomen ja pääsääntöisesti Jyväskylän alueella.

Varaa kuvausaika

bottom of page