top of page
Tuotekuvaus Jyväskylä - Henri Kolehmainen photo

Yrityksille: tuote- ja mainoskuvaus.
tapahtumakuvaus

Tuote- ja mainoskuvaus

Tuotteiden persoonallinen ja erottuva esilletuonti on tärkeää, jotta yritys on erottuva ja itsensä näköinen.

 

Tarjoan erilaisille yrityksille Tuote- ja mainoskuvia sekä tapahtumakuvausta, jotka toteutetaan  toiveiden mukaisesti persoonallisella tyylilläni ja yrityksen brändiin sopivaksi.

Olen mm. kuvannut paljon Kehystämö Galleria Patinassa taiteilijoiden teoksia Patinan nettisivuille, sekä myös heillä myynnissä olevia sisustustuotteita.

Ruoka- ja juomakuvissa luon herkullisen ja houkuttelevan vaikutelman, jolla asiakkaat löytävät ravintolaanne.

Kokemuksiini lukeutuvat erilaisten burgeri aterioiden ja annosten kuvaus, kotiruokien kuvaus, juomien ja drinkkien kuvaus jne. Galleriasta löydät kattavan portfolion ruoka- ja juomakuvauksista.

Ruoka-annosten Kuvaukset suoritetaan ravintolassa paikan päällä studiosalama valaisua käyttäen ja asiakkaan valitsemalla taustalla: taustakangas, ravintolan miljöö, ravintolan seinä tai taustan vaihto kuvankäsittelyllä.

Ruokakuvaus Jyväskylä - Hampurilaiskuvaus - Henri Kolehmainen photo
23kesä2023_2620a.jpg

Kokemuksiini lukeutuvat myös erilaisten korujen ja kellojen kuvaukset. Niitä olen kuvannut sekä studiossa että miljöössä. Miljöössä kuvatessa olen käyttänyt erilaista luonnon omaa rekvisiittaa kuten: lehtiä, puita, kiviä jne. 

Kuvaan myös mielelläni Kampaamo- ja hiustenhoitotuotteita, hajuvesiä, deodorantteja. Elektroniikka tuotteet kuuluvat myös kokemuksiini. Näitä kaikkia olen kuvannut studiossa tai asiakkaan/yrityksen tiloissa. Galleriasta löydät myös näistä kattavan portfolion. 

Kuviin tulee perus kuvienkäsittelyt: valojen ja varjojen säädöt, terävöitys, sekä värien säädöt tai korostukset. Kuviin on myös mahdollisuus tehdä taustojen vaihto pientä maksua vastaan. Jos kuviin tarvitsee tehdä korjauksia niin teen ne mielelläni.

Tuotekuvaus Jyväskylä - Playstation 4 ohjain - Henri Kolehmainen photo

Ruoka- ja juomakuvaus

Erilaisia tuotteita

Tapahtumakuvaus

Tapahtumakuvaus

Palvelutarjontaani yrityksille kuuluu myös erilaiset tapahtumakuvaukset. Olen ollut kuvaamassa mm. Crashed Ice alamäkiluistelukilpailuja Jyväskylän Laajavuoressa, Särkänniemen Karmivaa Karnevaalia 2017 sekä väitöskirjatilaisuutta Jyväskylän Agorassa(vaikka kyseessä olikin yksityishenkilön tilaama valokuvauskeikka, lasken sen silti tapahtumakuvaukseksi, jonka pystyisi tekemään yrityksille. Olin kyseisen tapahtuman kuvannut monipuolisesti. Olen myös ollut kuvaamassa Jyväskylän valon kaupunki tapahtumia.

Särkänniemessä kuvasin koristeluita, tunnelmaa eri alueilta, tunnelmaa zombie zonelta, yleiskuvaa jne. Crashed Ice tapahtumassa kuvasin kilpailijoita radalla sekä. yleiskuvaa. 

 

Olin kuvallisen ilmaisun perustutkinto opiskelun aikaan kuvaamassa Jyväskylän joulunavaus tapahtumaa 2016 tai 2017 koulun näyttöä varten.

Kuviin tulee perus kuvienkäsittelyt: valojen ja varjojen säädöt, terävöitys, sekä värien säädöt tai korostukset. Jos kuviin tarvitsee tehdä korjauksia niin teen ne mielelläni.

Red Bull Crashed Ice 2017 Laajavuori - Henri Kolehmainen photo
Karmiva Karnevaali Särkänniemi 2017 - Henri Kolehmainen photo
Väitöskirjatilaisuus - Henri Kolehmainen photo
Hinnasto

Hinnasto

Tuotekuvaus/
Mainoskuvaus/
yrityskuvaus

Ensimmäinen tunti

96,77€/ALV0%

120€/ALV24%

Seuraavat tunnit

72,58€/ALV0%

90€/ALV24%

Pidätän oikeuden hinnan muutoksiin (ei koske jo varattuja kuvauksia).

Hinnasto päivitetty 21.09.2023

Hintaan sisältyy

  • Kuvauspaikka: Studio-olosuhteissa, sisätiloissa tai ulkona miljöössä

  • ​​Kuvien määrä 3kpl/tuote tai mainos

  • ​Perus kuvienkäsittelyt kuuluvat hintaan, mutta suurien muutoksien tai muokkausten tekemiseen kuten esim. taustan vaihto tai erilaiset efektit maksaa 5€/h

Erikseen

  • Matkat 0,55€/km

bottom of page