top of page

Kuukausiprojekti marraskuu/23

Päivitetty: 15. marrask. 2023

Marraskuu 15.2023


Toisena asiakastyönä minulla oli kuvakset Jooga Studio Haaveessa kahdelle joogayrittäjälle Heijastuksin ja Sydämenpolku.

Vaikka en ole arkkitehtikuvaaja tai vastaava niin kuvaan yrityksille silloin tällöin myös kuvia liiketiloista.Otin Studio Haaveesta kuvia heidän toivomallaan tavalla. He toivoivat, että studion takaseinässä oleva hätäuloskäyntiovi saisi saman värin kuin itse takaseinä, joten kuvankäsittelyssä otin palan seinää ja rajasin sen oven päälle ja lopuksi vähensin peittävyyttä hiukan.

Kamera oli jalustalla kuvauksien ajan ja valaisuna oli sisätilan valot sekä ulkoa tuleva valo.

Kuvaustiedot: 1) f/7,1 1/100 ISO2500. 2-4) f/5,6 1/80 ISO2000.Sen jälkeen otin yrittäjistä työskentely, yksitäiskuvia sekä yhteiskuvia, joita he voivat käyttää markkinnoinnissa sekä tapahtumien mainonnassa.


Valaisuna käytin Falcon Eyes-SS2200D -studiosalamoita ja joissakin kuvissa taustana oli luonnonvalkoinen taustakangas.


Marraskuu 3. 2023


Tämän kuukauden projekteiksi olen ottanut kaksi asiakastyötä: Lapsikuvaukset, jotka olin kuvannut 21.10 ja joogayrittäjien kuvaukset ajalta 23.10.


Lapsikuvaukset on kuvattu studiossa kotikäyntinä. Taustana on tumman harmaa taustakangas ja valaisuna yksi studiovalo, jonka laitoin osoittamaan poispäin ja heijastamaan lapseen päin isolla hopeisella sateenvarjolla. Harjoittelimme vastaavanlaista valaisua koulun studiossa ja siitä innoittuneena lähdin itsekin pitkästä aikaa kokeilemaan vastaavaa valaisua studiokuvauksissa.


Kuvissa näkyy lapsen oikealla puolella, kuvaajasta katsottuna, kellertävää ja lämmintä sävyä. Tämä sävy johtuu ikkunasta tulevasta auringonvalosta, jota verhot eivät täysin peittäneet, mutta kuvankäsittelyllä sain niitä häivytettyä.

Kuvankäsittelyssä piti myös poistaa taustalta ryppyjä, joita tulee aina taustakankaaseen, kun sen viikkaa pieneen kokoon. Kangas on pakko viikata pieneksi, jotta se mahtuu hyvin mukaan. Kankaan koko on 2,8m x 3,5m.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page