top of page

Mahtavia uutisia!

Sain torstaina 10.8 yllättävän tekstiviestin Jyväskylän Gradialta ja juoksin nopeasti tietokoneelle lukemaan sähköpostin. Lopetin hengittämisen pariksi sekunniksi ja tuntui, että sydän jätti pari lyöntiä väliin kun luin viestin otsikon.


Olin jo pitkään halunnut päästä opiskelemaan Valokuvaajan ammattitutkintoa ja nyt sain sen mahdollisuuden. 2021 syksyllä hain ensimmäisen kerran ja en päässyt. Toisella kerralla kesällä 2023 en päässyt ja jäi yhdestä pisteestä kiinni. Minut laitettiin varasijalle jos joku sattuisi perumaan opiskelupaikkansa. Niin pääsi käymään, että joku oli perunut ja näin ollen sain opiskelupaikan.


Opiskeluaika on 24.8.2023-30.5.2025 ja teen tuona aikana myös asiakastöitäkin, mutta pienemmässä mittakaavassa.En osaa oikein millään sanoilla kuvailla minkälainen olo on muuten kuin, että olen tosi iloinen ja onnekas tästä opiskelupaikasta.


Tämän koulutuksen avulla pystyn tarjoamaan asiakkailleni entistä parempia kuvia. Aion myös opiskella taidevalokuvaamista ja Darkstone photoart -fantasia ja teemakuvauksia ajatellen.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki